5 Essential Elements For Küçükçekmece Tesisat

Wiki Article

Ev veya iş alanlarında yapılan tadilatlarda zarar görebilen tesisat boruları su kaçağı sorunlarına neden olabilmektedir. Binaların alt yapısında bulunan su tesisatlarında yapılan işçilik hataları veya ucuz malzeme kullanımı su kaçağı sorunlarının en yaygın sebeplerinden olmaktadır.

Kişiler tarafından tedbir alınmadığı takdirde binanın demir yapısının paslanmasına ve maddi hasarların oluşumuna sebebiyet verebilmektedir. Uzman ekipler tarafından tesisat borularına verilen kimyasal ilaçlar yolu ile su kaçağı bulunan alan kapatılmaktadır.

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Tüm su tessisati ve elektirik işlerinizi genel ev tadilatı işlerinizi itina ila yaparız bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Bazen ise tuvaletin altındaki S borunun tortu olmasıyla tuvalet tıkanıklığı meydana gelebilmektedir.

Tıkanıklık Açma: Lavabo, mutfak lavabosu, tuvalet veya pimaş borularında meydana gelen tıkanıklıkları açıyoruz. Son teknoloji ekipmanlarımızla tıkanıklığın nedenini tespit ediyor ve etkili bir şekilde gideriyoruz.

Donanımlı bilgiye sahip uzman kişiler tarafından yapılan incelemeler cihazlar yardımı ile tüm tesisat üzerinde gerçekleştiğinden detaylı bir inceleme ile su kaçağı kısa sürede bulunabilmektedir. Kırma işlemi yapılmadan tespit ve tadilat işlemleri Zeytinburnu Tesisat uzman kişilerce gerçekleştirilmelidir.

Tuvalet gider tıkanıklığında robotic cihazımız sayesinde peçeteleri geri getirerek tuvalet giderini açarız.

Ayrıca musluk tamir aparatı da satıyoruz. Musluk tamirini kim yapar derseniz cevabımız Şirketimiz şirketi olacaktır.

Ev ve iş yerlerinizde sıhhi tesisat tıkanıkları ile çok sık karşılaşırız. Tesisat tıkanıklıkları çok sık tekrarlıyorsa büyük ihtimalle malzeme veya montaj sorunu vardır. Firmamız tıkanıklık yerini son sistem Sarıyer Tesisat kameralı Güngören Tesisat robotic cihazlarla tespit etmektedir.

Su tesisatçılığı alanında müşterilerimiz için en avantajlı fiyatlar ile lavabo tesisatı hizmeti sağlıyoruz. Hızlı bir şekilde sağladığımız işlemler ile maddi ve manevi kayıpların önüne geçiyoruz. Tesisat sorunlarını ortadan kaldırarak lavaboları kullanılabilir hale getiriyoruz.

Avcılar su kaçağı sorunlarınızı hızlı bir şekilde tespit ederek, evinizin veya iş yerinizin güvenliğini sağlıyoruz.

Mekanik tesisat konusunda thirteen yıllık tecrübe sahibiyim. Danışmanlık ve proje konusunda lawnımcı olabilirim

Kalfalik ve ustalık belgem Sarıyer Tesisat mevcuttur.Proje tecrübem vardir.Mesleğe 15 yaşında şişli bomontide başladım four sene ev iş hanları fabrikalara hizmet verdim daha sonra askere Ümraniye Tesisat gidene kadar Esenyurt...

Report this wiki page